BLOG SHOP WEB

divendres, 9 de desembre del 2011

Les Cols Pavellons

CAT- Després de setmanes de treball ja podem presentar-vos la peça que a FOOS hem creat per a Les Cols Pavellons. Juntament amb l'estudi taller d'arquitectura i interiorisme de Miquel Subiràs hem dissenyat una safata pensada per encaixar en uns mobles mòbils de metacrilat que s'utilitzen per portar els àpats a les habitacions de l'hotel. Es tracta d'una peça visualment molt lleugera i totalment integrada a l'entorn dels Pavellons on juntament amb la natura hi regna el vidre i el metall tot de la mà del despatx d'arquitectes RCR. Us afegim la descripció que va fer la revista On Diseño quan va presentar Les Cols Pavellons. 

Una arquitectura de vidre irisada de reflexos, reflexions i refraccions. Segons l'hora del dia, un color, O molts, una textura, o moltes. Angles, prismes, tangents, secants, hipotenuses. La trigonometria al servei de la bona vida. Les Cols Pavellons no és un hotel, o si més no un hotel convencional. Són cinc pavellons de vidre que semblen levitar sobre un llit volcànic inspirat en els paisatges de la Garrotxa i que evoquen en la seva immaterialitat i dispersió visual el minimalisme zen de l'arquitectura tradicional japonesa. Impossible no sorprendre's davant un escenari de canyes i lava, d'interminables passarel·les metàl·liques, de la prominent estacada que s'atrinxera amb làmines verdblaves a cada un dels patis interiors. Singular combinació entre les tradicions orientals i les tipologies rurals de la comarca.








ESP- Después de semanas de trabajo ya podemos presentaros la pieza que FOOS hemos creado para  Les Cols Pavellons. Junto con el estudio taller de arquitectura e interiorismo de Miquel Subiràs hemos diseñado una bandeja pensada para encajar en unos muebles móviles de metacrilato que se utilizan para llevar las comidas a las habitaciones. Se trata de una pieza visualmente muy ligera y totalmente integrada en el entorno de los Pabellones donde la naturaleza reina junto con el vidrio y el metal todo de la mano del despacho de arquitectos RCR. Os adjuntamos la descripción que hizo la revista On Diseño cuando presentó Les Cols Pavellons.

Una arquitectura de cristal irisada de reflejos, reflexiones y refracciones. Según la hora del día, un color, O muchos, o una textura, o muchas. Ángulos, prismas, tangentes, secantes, hipotenusas. La trigonometría al servicio de la buena vida. Les Cols no es un hotel, o al menos no un hotel convencional. Son cinco pabellones de vidrio que parecen levitar sobre un lecho volcánico inspirado en los paisajes de la Garrotxa y que evocan en su inmaterialidad y dispersión visual el minimalismo zen de la arquitectura tradicional japonesa. Imposible no sorprenderse ante semejante escenario de cañas y lava, de interminables pasarelas metálicas, de la prominente empalizada que atrinchera con láminas verdiazules cada uno de los patios interiores. Singular combinación entre las tradiciones orientales y las tipologías rurales de la comarca.


ENG- After weeks of work we introduce you the piece we have created for  Les Cols Pavellons. Toghether, the architecture and interior design studio of Miquel Subiràs and FOOS, we designed a tray designed to fit into a plexiglass moving furniture used to bring meals to the rooms. This is a very light piece and fully visually integrated into the environment of the halls where nature reigns with glass and metal all the architectural firm hand of  RCR. We enclose's the description from On Diseño magazine.


An iridescent glass architecture glare, reflections and refractions. By time of day, color, or many, or texture, or many. Angles, prisms, tangents, secants, hypotenuse. Trigonometry in the service of the good life. Les Cols is not a hotel, or at least not a conventional hotel. There are five glass pavilions seem to levitate on a bed inspired by the volcanic landscapes and evoke Garrotxa in its immateriality and visual dispersion Zen minimalism traditional Japanese architecture. Impossible not to wonder at such a stage of reeds and lava, of endless metal walkways of the fence that barricades with prominent blue-green sheets each of the courtyards. Unique combination of Eastern traditions and rural typologies of the region.