BLOG SHOP WEB

dijous, 27 de setembre del 2012

Detalls de casa


ENG - This month FOOS appears in the magazine Detalls de casa (House Details) within the report dedicated to the design in the table with a selection of the pieces of this 2012/2013. We want to highlight what the magazine says about our workshop:

"ARTISAN GLASS PIECES. FOOS is a small studio-workshop that creates handmade pieces of glass, located in Olot, formed by a young team headed by Jordi Pagès Traveria, which designs and creates the pieces. Their goal: positionate the profession of glazier, purely handmade and with a millennial history, into the nowadays design. Jordi Pagès team, young but with eight years of professional experience, offers practical ideas and originality, entirely made by hand. Glass can become sculptures, murals, dishes, lights, furnishings and more. They work with high quality materials combined with beautiful glass enamels, metal particles or glass powder. All made for a customer who search all what is away from conventional and who search the artistic sensibility.


ESP - Este mes FOOS aparecemos en la revista Detalls de casa dentro del reportaje Disseny a la taula con una selección de las piezas de mesa de este curso 2012/2013. Queremos destacar lo que dicen de nuestro taller en la redacción de la revista:

"PIEZAS DE VIDRIO ARTESANALES. FOOS es un pequeño estudio-taller de creación de piezas artesanales de vidrio, situado en Olot, formado por un equipo joven dirigido por Jordi Pagès Traveria, que diseña y crea las piezas. Su objetivo: posicionar el oficio de vidriero, puramente artesanal y con una trayectoria milenaria, dentro del panorama actual del diseño. En este sentido, el equipo de Jordi Pagès, joven pero con 8 años de trayectoria profesional, propone ideas prácticas y originales que, de forma totalmente artesanal, convierte en esculturas, murales, vajillas, salidas del volumen, piezas de mobiliario y mucho más. Trabajan con materias de alta calidad, y combinan el vidrio con preciosos esmaltes, partículas metálicas, vidrios en polvo o incrustaciones, por a un cliente que se aleja de todo lo que es convencional y que busca la sensibilidad artística".


CAT - Aquest mes FOOS apareixem a la revista Detalls de casa dins el reportatge Disseny a la taula amb una selecció de les peces de taula d'aquest curs 2012/2013. Volem destacar el que diuen del nostre taller a la redacció de la revista: 

"PECES DE VIDRE ARTESANALS. FOOS és un petit estudi-taller de creació de peces artesanals de vidre, situat a Olot, format per un equip jove dirigit per Jordi Pagès Traveria, que dissenya i crea les peces. El seu objectiu: posicionar l'ofici de vidrier, purament artesanal i amb una trajectòria mil·lenària, dins el panorama actual del disseny. En aquest sentit, l'equip de Jordi Pagès, jove però amb 8 anys de trajectòria professional, proposa idees pràctiques i originals que, de forma totalment artesanal, converteix en escultures, murals, vaixelles, sortides del lum, peces de mobiliari i molt més. Treballen amb matèries d'alta qualitat, i combinen el vidre amb preciosos esmalts, partícules metàl·liques, vidres en pols o incrustacions, per a un client que s'allunya de tot allò que és convencional i que busca la sensibilitat artística".