BLOG SHOP WEB

dimecres, 13 de juny del 2012

Cercles de vida



ENG - Each year a tree forms new cells that are arranged in concentric circles, these centers are called years of growth and represent the amount of wood produced annually. We have recreated this image moving it from nature to our raw material: glass. We worked on a plaster mold by hand to get the concentric center. The final destination was the surface of a dining table with a wood design for the legs created by Jaume Fusters based in Olot (La Garrotxa).


CAT - Cada any un arbre forma noves cel·lules que es disposen en cercles concèntrics, aquests centres s'anomenen anys de creixement i representen la quantitat de fusta produida anualment. Des de FOOS hem recreat aquesta imatge tot traslladant-la de la naturalesa cap a la nostra matèria prima: el vidre. Hem treballat un motlle de guix a mà per tal d'aconseguir els centres concèntrics que representen la vida de l'arbre. La destinació final ha estat la superfície d'una taula de menjador que s'acompanya del disseny de les potes de la mà de Jaume Fusters (Olot). 


ESP - Cada año un árbol forma nuevas células que se disponen en círculos concéntricos, estos centros se denominan años de crecimiento y representan la cantidad de madera producida anualmente. Desde FOOS hemos recreado esta imagen trasladándola de la naturaleza hacia nuestra materia prima: el vidrio. Hemos trabajado un molde de yeso a mano para conseguir los centros concéntricos que representan la vida del árbol. El destino final ha sido la superficie de una mesa de comedor que se acompaña del diseño en madera de las patas, creación de Jaume Fusters (Olot).