BLOG SHOP WEB

dimecres, 4 de juliol del 2012

ART MARKET



CAT - Dizaina és una fira mercat que el proper dissabte 7 de juliol acollirà a Figueres a joves i nous creadors, emprenedors, dedicats a les àrees relacionades amb l’art i el disseny tals com el disseny tèxtil,  la joieria, l’art&craft, la fotografia, la il·lustració o les arts plàstiques, que vulguin vendre o donar a conéixer la seva marca, a més de crear sinèrgies entre els professionals del sector.

El que diferencia Dizaina Art Market de la resta de fires és el concepte innovador i selecte, assegurant la professionalitat dels continguts i un espai d’oci, promoció i venda dinàmic i avantguardista.

FOOS no ens ho volem perdre i ens podreu trobar al DIZAINA ART MARKET durant tot el dia amb les nostres peces i alguna novetat!


ESP - Dizaina es una feria mercado que el próximo sábado 7 de julio acogerá en Figueres a jóvenes y nuevos creadores, emprendedores, dedicados a las áreas relacionadas con el arte y el diseño tales como el diseño textil, la joyería, el arte & craft, la fotografía , la ilustración o las artes plásticas, que quieran vender o dar a conocer su marca, además de crear sinergias entre los profesionales del sector.

Lo que diferencia Dizaina Arte Market del resto de ferias es el concepto innovador y selecto, asegurando la profesionalidad de los contenidos y un espacio de ocio, promoción y venta dinámico y vanguardista.

FOOS no nos lo queremos perder y nos podréis encontrar en el DIZAINA ART MARKET durante todo el día con nuestras piezas y alguna novedad!