BLOG SHOP WEB

dijous, 6 de setembre del 2012

MUSEU DE LA CONFITURA



ENG - We are back from holidays and full of energy, that's why we make a proposal for a break in Torrent (Baix Empordà, Catalonia) where you will find the Museu de la Confitura (Museum of Jam). They say that all started with a lemon tree, and we believe it because the chances do not come for nothing, since 2004 Georgina Regas, who was inspired by this tree, runs the Museu de la Confitura. In the Museum you will learn the origin and how this food is prepared while you visit the bakery or you attend courses and workshops organized during the year.
The jewel in the shop of the Museum is the five batches jams to pair with breakfast, cheese, foie gras, meat or fish. This is where you can find FOOS presenting a serving piece specially designed for pairing jams with cheeses. A piece of glass with five small containers where to put jams and an ample space where to present cheeses. We invite you to visit the Museu de la Confitura and the places that surround it, a perfect getaway to end the summer with a sweet taste!



CAT - Tornem de les vacances plens d'energia, és per això que us fem una proposta d'escapada a la comarca del Baix Empordà, a Torrent, on hi trobareu el Museu de la Confitura. Expliquen que tot va començar amb un llimoner, i nosaltres ens ho creiem ja que les casualitats no arriben perquè si; des del 2004 la Georgina Regàs, qui va inspirar-se amb aquest arbre fruiter, regenta el Museu de la ConfituraAl Museu de la Confitura hi aprendreu l'origen i com s'elabora aquest menjar mentre visiteu l'obrador o assistiu als cursos i tallers que organitzen durant l'any.
La joia de la botiga del Museu de la Confitura són els lots de cinc confitures per maridar amb esmorzars, formatges, foies, carns o peixos. És aquí on podreu trobar peces de FOOS dissenyades especialment pel maridatge de les confitures amb els formatges. Una peça de vidre amb cinc petits recipients on disposar les confitures i un ampli espai on presentar els formatges. Us convidem doncs a visitar el Museu de la Confitura i els paratges que l'envolten, una perfecta escapada per acabar l'estiu amb un dolç regust!


ESP - Volvemos de las vacaciones llenos de energía, es por eso que os hacemos una propuesta de escapada en la comarca del Baix Empordà, en Torrent, donde encontraréis el Museu de la Confitura. Cuentan que todo empezó con un limonero, y nosotros nos lo creemos ya que las casualidades no llegan porque sí; desde 2004 Georgina Regàs, quien se inspiró con este árbol, regenta el Museu de la Confitura. En el Museo de la Confitura aprenderéis el origen y cómo se elabora esta comida mientras visitáis el obrador o asistís a los cursos y talleres que organizan durante el año.
La joya de la tienda del Museu de la Confiturason los lotes de cinco confituras para maridar con desayunos, quesos, foies, carnes o pescados. Es aquí donde se pueden encontrar las piezas de FOOS diseñadas especialmente para el maridaje de las confituras con los quesos. Una pieza de vidrio con cinco pequeños recipientes donde disponer las confituras y un amplio espacio donde presentar los quesos. Os invitamos a visitar el Museu de la Confitura y los parajes que la rodean, una perfecta escapada para acabar el verano con un dulce sabor!